Uutiset


5.10.2010 OSW KESKIVIIKKONA 4 SPORTILLA
 
4 Sport kävi 24.9 kuvaamassa OSW-hyökkääjä Dome Karukoskesta salibandyhenkisen dokumentin, joka on koko kansan nähtävillä keskiviikkona 6.10 kello 21.25 VO2 - Happea elämään sarjassa. Paina siis digiboksisi kaukosäätimestä numeroa yhdeksän kyseiseen aikaan ja katso miltä meno OSW-harjoituksissa näytti!
 
5.10.2010 OSW HÄVISI KARUSTI FALCONSILLE
 
OSW koki tylyn 8-6 tappion sunnuntaina paikallisottelussa Falconsia vastaan. OSW johti kamppailua 3-0 ensimmäisen erän jälkeen ja toisen erän alussa jo 4-0, mutta niin vain kokenut Falcons- ryhmä voitti ottelun 8-6. Suurinpana syynä tähän oli toisen erän musta kolmiminuuttinen, jonka aikana Falcons Sami Strömstenin johdolla teki neljä maalia.
 
OSW:n maaliseppona hääri Marko Jalo, joka teki hattutempun. Kuluvalle kaudeksi OSW:n riveihin siirtynyt Mikko Notko syötti Jalon kaikki maalit, joten uusi tutkapari lienee löytynyt. Kapteeni Antti Liukkonen teki maaleista kaksi ennen loukkaantumistaan ja Kalle Sorjonen yhden.

2.10.2010 OSW AVAA 2.DIVARIKAUTENSA SUNNUNTAINA
 
OSW pelaa kauden ensimmäisen 2.divaripelinsä sunnuntaina, kun se kohtaa FBC Falconsin Leppävaaran Palloiluhallissa klo 18.30. Lue lisää ennakosta!
 
2.10.2010 OSW VAHVISTUNEENA UUTEEN KAUTEEN
 
OSW on kesän aikana vahvistanut rivejään muutamalla uudella pelaajalla. Joukkueen riveihin on liittyneet Tikkurilan Tiikereistä puolustajat Erno Koskinen sekä Jarmo Mankisenmaa sekä hyökkääjä Jari Harmström. Lisäksi hyökkäykseen on tullut velmumainen Mikko Notko sekä isokokoinen Atte Sorvo.
 
Poispäin OSW:n riveistä on lähtenyt kulttipuolustaja Simo Vilmunen ja hyökkäyksestä 11. kautta joukkueessa hyökännyt Tero Laamanen. Molemmat herrat pistivät Fat Pipet naulaan ja jatkavat treenaamista toisten lajien parissa. Miro Ranta skoutattiin kahden loistavan kauden jälkeen Kirkkonummi Rangersiin ja Jani "Ike" Sundström puolestaan siirtyi SBS Kings:n riveihin.

13.8.10 OSW TULESSA CZECH OPENISSA
 
OSW on kaikessa hiljaisuudessa matkannut Prahaan perinteiseen Czech Open -turnaukseen. Tällä kertaa joukkueen kanssa alkulohkossa pelaavat tsekkiläiset 1.MVIL Ostrava ja BILLY BOY Mladá Boleslav sekä Nidaros IBK Norjasta. Seuraa turnauksen kulkua osoitteesta http://www.czechopen.cz/EN/Index.asp?lng=EN tai OSW:n Facebook -sivuilta http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Espoo-Finland/One-Season-Wonder-Espoo/127803873313?__a=9&ajaxpipe=1

13.5.10 HELATORSTAINA EI REENEJÄ

25.3.10 OSW 2.DIVARILOHKONSA VIIDES 
OSW pelasi kaikkien aikojen parhaan kautensa ja sijoittui Etelä-Suomen 2.divisioonan lohko 1:sen sijalle 5. Tasaisen sarjan keskivaiheilla kahden pisteen sisällä olivat Falcons, Valtti ja GrIFK. Lohkosta 1.divarin karsintaan ponnahtivat SB Vantaa ja LoSB ja 3.divarista vauhtia hakevat FBC Elit, VSS ja KD. 
 
OSW:n paras pistemies oli kapteenin esimerkillä Antti Liukkonen, joka sijoittui koko sarjan pörssissä komeasti kolmanneksi pistein 24+22=46. Erno Mäkinen oli sisäisen pörssin toinen pisteillä 26+9=35 ja Miro Ranta kolmas tehoin 14+18=32. OSW-puolustajien pörssivaltias oli Jukka Nisula, joka keräsi pisteet 7+7=14. Jäähypörssissä oman paikkansa otti Simo Vilmunen, joka keräsi miehekkäät 36 rangaistusminuuttia, sijoittuen lohkossa kolmanneksi.

13.3.2010 OSW:N KAUSI PÄÄTTYI VOITTOON ELITISTÄ
OSW otti kauden viimeisessä ja panoksettomassa ottelussa voiton FBC Elitistä 13-10. Ottelu pelattiin Campo-Sportissa peräti kahdeksan katsojan edessä. Lue lisää raportista!

12.3.10 OSW:N KAUDEN VIIMEINEN PELI LAUANTAINA CAMPOSSA
OSW pelaa kauden viimeisen ottelunsa FBC Elitiä vastaan poikkeuksellisesti Campo-Sportissa Rajakylässä Ruskeasuon Arena Centerin katto-ongelmien takia. OSW kohtaa karjaalaisen Elitin kello 11.30 alkavassa ottelussa. Lue lisää ennakosta!

9.3.10 OSW - FBC ELIT SIIRRETTY CAMPOON
Ruskeasuon Arena Center pysyy suljettuna ainakin 18.3.2010 asti. Tämän johdosta kauden viimeinen peli OSW - FBC ELIT on siirretty  Campo-Sport:iin. Normaalista poiketen peli alkaa jo klo 11:30.  Hallin osoite on Latukuja 2, 01280 Vantaa.

6.3.10 OSW:N KOTIHALLIN KATOSSA HALKEAMA, HALLI KIINNI N. VIIKON
OSW:n kotihallin Ruskeasuon Arena Centerin katossa todettiin halkeama lauantai-aamuna ja tämän takia halli on suljettuna näillä näkymin ainakin perjantaihin asti. OSW:n maanantai-illan harjoitukset ovat luonnollisesti peruttu ja huonolla tuurilla myös 13.3 pelattava FBC Elit- ottelu joudutaan siirtämään.
 
6.3.10 OSW SB VANTAAN VIERAAKSI SUNNUNTAINA
OSW pelaa kauden viimeisen vierasottelun sunnuntaina SB Vantaata vastaan Myyrmäen urheilutalolla kello 18.30. Lue lisää ennakosta!

4.3.2010 OSW VARMISTI SARJAPAIKAN VOITOLLA LOSBISTA
One Season Wonder pelaa ensi kaudellakin 2.divarissa. Tämä asia varmistui lauantaina kun OSW pesi kotonaan LoSB:n numeroin 6-5. Lue lisää jännittävästä ottelusta otteluraportista!

26.02.2010 JUKKA ERONEN TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN 30-VUOTTA!
OSW onnittelee lämpimästi Mr.OSW:tä miehen ikään tulemisesta.
 
26.02.2010 OSW KOHTAA LOSBIN LAUANTAINA
Todella tärkeä ottelu antaa suuntaa loppukauden sarjapaikan säilymisen kannalta. Lue lisää ennakosta!

26.2.2010 OSW:LLÄ KOVAPANOKSINEN LOPPUKAUSI
2.Divarin 1.lohko saa todella mielenkiintoisen lopun, kun sekä lohkon voittaja että sarjassa säilyjät ovat Kauklahden Dynamoa lukuunottamatta epäselviä. OSW on sarjassa tällä hetkellä sijalla seitsemän, tasapisteissä GrIFK:n ja Valtin kanssa. Pisteitä joukkueella on kasassa 15 ja otteluja pelaamatta kolme. OSW:n takana käydään todella kovaa eloonjäämistaistelua eikä OSW:nkään pää ole vielä pinnalla putoamisen suhteen. Seuraavan linkin takaa näet sarjataulukon kokonaisuudessaan: http://www.salibandy.net/liitto/default.asp?sivu=34&alasivu=5059&kieli=246
 
Tässä vielä loppukauden näkymät joukkuekohtaisesti:
 
OSW: Jäljellä kolme ottelua, joissa vastaan asettuvat sarjakakkonen LoSB, sarjajohtaja SB Vantaa sekä hurjaa kiriä tekevä FBC Elit. Näistä sekä LoSB että SB Vantaa ovat varmistaneet jo 1.divarikarsinta paikan ja Elit tekee kaikkensa säilyäkseen sarjassa. OSW kohtaa kotonaan sekä LoSB:n että Elitin. Espoolaisjoukkue tarvitsee yhden voiton varmistaakseen sarjapaikkansa ellei GrIFK nollaa sekä VSS:n ja Elitin keskenäisissä otteluissaan.
 
FB Falcons: Falconsin kokeneella ryhmällä on myös kolme peliä jäljellä joissa se kohtaa KD:n, Valtin sekä GrIFK:n. Näin ollen Falconsilla on OSW:hen verrattuna hieman helpompi loppuohjelma.
 
VSS: Vihtiläisillä pelejä on jäljellä enää kaksi ja niissä se kohtaa Valtin sekä GrIFK:n, jotka kaikki taistelevat OSW:n ja toistensa kanssa samoista pisteistä.
 
FBC Elit: Elit kohtaa vielä GrIFK:n ennen kauden päättävää OSW-ottelua. Mikäli Elit voittaa molemmat ottelut, nousisi se tasapisteisiin OSW:n kanssa.
 

19.2.2010 OSW NOUSI KOMEAAN VOITTOON LAUANTAINA
OSW kaatoi lauantain kotiottelussa Tikkurilan Tiikerit maalein 7-6 ja otti tärkeät pisteet sarjapaikan säilyttämisen kannalta. Lue lisää raportista!

12.2.10 OSW KOHTAA HUOMENNA KOTIOTTELUSSAAN TIIKERIT
OSW kohtaa lauantaina Tikkurilan Tiikerit 2.divisioonan ottelussa. Lue lisää ottelun ennakkotunnelmista otteluennakosta!

5.2.2010 TAPPIOPUTKESSA KELLUVA OSW LAUANTAINA HYVINKÄÄLLÄ
One Season Wonderin vuosi 2010 on alkanut nihkeästi, sillä alla on jo neljä peräkkäistä tappiota. Takaisin voittojen kiehtovaan maailmaan OSW pyrkii lauantaina Hyvinkäällä, jossa se kohtaa SCH:n. Lue lisää otteluennakosta!

30.1.10 OSW HUOMENNA VIHTIIN
OSW matkustaa sunnuntaina Vihtiin, jossa 2.divarin ottelussa vastaan asettuu VSS. OSW:n kokoonpanoon on liittnyt uutena pelaajana puolustaja Karim Sekkouri, joka tekee ensiesiintymisen OSW-paidassa. Lue lisää ennakosta!

24.1.10 OSW:LLE KOLMAS TAPPIO PUTKEEN
OSW:n vuosi 2010 ei ole alkanut turhan ruusuisesti. Loukkaantumisten, sairastelun yms. poissaolojen vaikuttaessa joukkue kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa. Tällä kertaa Falcons oli parempi numeroin 11-6. Lue lisää otteluraportista!

22.1.2010 OSW KOHTAA LAUANTAINA VANHAT LIIGATÄHDET
OSW pelaa lauantaina 2.divarikamppailun Falconsia vastaan, joka koostuu suurimmaksi osaksi vanhoista liiga- ja maajoukkuetähdistä. Lue lisää ennakosta!
 
21.1.2010 OSW JÄI GRIFK:N JALKOIHIN
OSW hävisi sunnuntaina GrIFK:lle maalein 9-3. Lue lisää otteluraportista!

16.1.2010 OSW:SSÄ KOKOONPANOMUUTOKSIA
OSW:n riveissä vuonna 1998 asti pelannut hyökkääjä Tero Laamanen on päättänyt pistää mailat naulaan ainakin toistaiseksi, mutta osallistuu seuran peleihin loppukauden ajan toimihenkilönä.
 
Tulopuolella on hankkinut siirtorajan kynnyksellä Jan Meltin Puotinkylän Valtista. Meltti pystyy pelaamaans sekä hyökkääjänä että puolustajana ja tuo näin ollen laajuutta OSW:n pelaajarinkiin.
 
16.1.2010 OSW GRANIN KIMPPUUN SUNNUNTAINA
OSW matkustaa sunnuntaina GrIFK:n vieraaksi Kauniaisiin. TLue lisää otteluennakosta! Tasapisteistä kamppailuun lähtevät joukkueet tulevat näillä näkymin taistelemaan sarjan keskisijoituksista ja koska sarjapaikka ei vielä ole kummaltakaan joukkueelta täysin varma, on ottelussa panosta paljon. Joukkueiden kohtaamiset ovat kautta aikojen olleet viihdyttäviä ja etenkin OSW:llä on varmasti paljon hampaankolossa kauden ensimmäisestä ottelusta jonka Grani vei rumin 1-8 lukemin.

13.1.2010 VALTTI NUIJI OSW:N 7-3
Puotinkylän Valtti haki ansaitun ja jopa hieman odotetun voiton OSW:stä 2.divarin kamppailussa. Lue lisää otteluraportista.
 
13.1.2010 OSW:N MARKO JALOLLE POIKAVAUVA
OSW:n konkarihyökkääjä Marko Jalosta tuli isä maanantaina 4.1. OSW onnittelee Makea koko joukkueen voimin ja toivottaa pojan tervetulleeksi joukkueen kokoonpanoon kaudeksi 2025-2026!

8.1.2010 OSW:N KAUSI JATKUU LAUANTAINA
OSW saa lauantaina 2.divarissa vastaansa Puotinkylän Valtin. Sarjassa kahdeksantena oleva Valtti on ollut OSW:lle vuosien saatossa erittäin vaikea vastus ja ottelut ovatkin aina kääntyneet Valtille niukasti. Poikkeuksen toi lokakuussa pelattu joukkueiden välinen ottelu, jossa Valtti tuomitiin häviämään ottelu 5-0 edustuskelvottoman pelaajan takia. Tämä ottelu päättyi Valtin 5-4 jatkoaikavoittoon, mutta tulos muutettiin myöhemmin OSW:n eduksi. Lue lisää ottelusta otteluennakosta!

16.12.09 OSW OTTI VOITON KAUKLAHDEN DYNAMOSTA
OSW otti sunnuntaina tärkeän vierasvoiton Kauklahden Dynamosta maalein 8-5. Lue lisää otteluraportista!
 
16.12.09 MARKO JALO POLVIVAMMAN TAKIA SIVUUN
OSW:n kokenut luottohyökkääjä Marko Jalo joutuu jäämään polvivamman takia sivuun ainakin kuukaudeksi. Jalo on kärsinyt vammasta koko kauden ja häntä ei ainakaan tämän vuoden puolella enää harjoituksissa nähdä. Samoin puolustaja Jouko Ranta liittyi loukkantuneiden listalle sunnuntain Kauklahden Dynamo- ottelussa sattuneen loukkaantumisen takia.

12.12.09 OSW:N SYYSKAUSI PÄÄTTYY KAUKLAHDEN VIERAILUUN
OSW:n varsin positiivisesti sujunut 2.divarin syyskausi päättyy sunnuntaina, kun Espoon derbyssa kohtaavat Kauklahden Dynamo ja OSW. Kauklahden THT-Centerissä pelattava ottelu alkaa kello 18.30 ja ennakkotunnelmia voi haistella otteluennakosta!

7.12.2009
OSW VOITTOON KARJAALLA, SUNDSTRÖM PALASI TEHOKKAANA SINIPAITOIHIN  
OSW kävi hakemassa tärkeän voiton FBC Elitiltä torstaina Karjaalta maalein 8-7. OSW:n suuri sankari oli ottelun parhaana palkittu Jani Sundström, joka pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa. Sundströmin comeback on OSW:lle suuri lisä loukkaantumisista kärsivään ryhmään. Lue lisää ottelusta otteluraportista!

2.12.09
OSW MATKAA TORSTAINA FBC ELITIN VIERAAKSI KARJAALLE  
OSW kohtaa torstaina 2.divarissa FBC Elitin. Sarjajumbona oleva kotijoukkue haluaa varmasti nollat puhki sarjataulukossa, joten OSW:llä tulee olemaan todella kova urakka nälkäisen karjaalaisryhmän edessä. Lue lisää otteluennakosta!  

1.12.09 OSW:LLE KABINETTIPISTEET PUOTINKYLÄN VALTILTA
 3.10 jatkoajalla Puotinkylän Valtille 5-4 hävinnyt OSW on tuomittu jälkikäteen ottelun voittajaksi 5-0. Syynä tähän on Valtin edustuskelvoton pelaaja, joka pelasi kyseisessä pelissä. OSW:lle pisteet luonnollisesti katkeran tappion jälkeen kelpaavat enemmän kuin hyvin, vaikka "oikealla" tavalla saadut pisteetkin olisivat lokakuun alussa kelvanneet.

1.12.09 KIMMO JOHANSSON OSW:N HYÖKKÄYSPÄÄHÄN, PASI ENBERG LOPETTAA
OSW on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Kimmo Johanssonin kanssa. Johansson edustaa espoolaisseuraa ensimmäisen kerran torstain vierasottelussa FBC Elitiä vastaan. Johansson on aiemmin edustanut mm. HYUS/PIP:ä ja HöySää. Lisäksi OSW saattaa saada riveihinsä tutun paluumuuttajan, mutta hänen sopimuksensa julkaistaa vasta nimien ollessa paperissa.
 
Puolustaja Pasi Enberg on puolestaan laittanut Fat Pipen naulaan. OSW toivottaa miehelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

30.11.09 OSW NAPPASI YLLÄTYSPISTEEN SB VANTAALTA
OSW otti lauantain kotiottelussa pisteen sarjajohtaja SB Vantaalta lukemin 7-7. Enemmänkin olisi ollut tarjolla ja OSW-kopissa nähtiinkin ottelun jälkeen pettyneitä miehiä. Lue lisää otteluraportista!

26.11.09 OSW:LLÄ POISSAOLOJA SB VANTAA OTTELUSSA  
OSW kohtaa lauantaina SB Vantaan 2.divisioonakamppailussa Ruskeasuolla klo 15.30. Lue lisää pelin ennakkoasetelmista otteluennakosta! 

24.11.09 OSW  PALASI LOHJALTA ILMAN PISTEITÄ
OSW tarjosi Lohjalaiselle yleisölle perjantaiviihdettä taistellen kaksi erää LoSB:n kanssa. Kolmannessa erässä kotijoukkue kuitenkin käänsi ottelun itselleen ja otti selkeän 12 - 5 voiton. Lue lisää otteluraportista!  

19.11.09 LOSB - OSW PERJANTAINA
OSW kohtaa LoSB:n perjantaina Lohjalla. Lue lisää otteluennakosta.

8.11.09 OSW:LLE TAPPIO TIKKURILASSA, TUOMARIT OSW-PELAAJIEN HAMPAISSA
OSW kärsi 10-7 tappion Tikkurilan Tiikereitä vastaan lauantain 2.divisioonaottelussa. Ottelun jälkeen OSW-leiriä puhuttivät epäonnistunut tuomarikaksikko Jouni Kontunen-Daniel Ljundberg, joiden käsittämättömien tuomioiden takia Tiikerit saivat hyvin paljon etumatkaa voittoon. Lue lisää otteluraportista!
 
6.11.09 VAJAAMIEHINEN OSW MATKUSTAA TIKKURILAAN TIIKERIN KYNSIIN
OSW kohtaa lauantaina 2.divisioonan ottelussa Tikkurilan Tiikerit. Lue lisää Espoolaisten ennakkotunnelmista otteluennakosta.

1.11.09 OSW NÖYRTYI SCH:LLE KOTONAAN
Hyvinkääläinen SCH haki pisteet Ruskeasuolta, kun se kaatoi OSW:n lauantaina 7-3. Lueppa lisää otteluraportista!
 
30.10.09 OSW LAUANTAINA SCH:N KYNSIIN
OSW saa lauantain kotiotteluun Ruskeasuolle vieraita Hyvinkäältä, kun vastaan asettuu SCH. Lue lisää otteluennakosta!

27.10.09 OSW TEURASTI VSS:N 17-1
Lukemat kertovat 2.divarin ottelusta kaiken oleellisen, OSW:ltä onnistui kaikki, vierailija Vihdin Salisusilta ei mikään. Lue lisää otteluraportista!

23.10.09 OSW SAA LAUANTAINA VIERAAKSEEN VSS:N
OSW kohtaa lauantaina 2.divisioonan ottelussa Vihdin Salisudet Ruskeasuon Arena Centerissä kello 15.30. VSS pelaa historiansa ensimmäistä kauttaan 2.divisioonassa ja on neljässä pelissä koonnut kaksi pistettä, kun se voitti sarja-avauksessaan FBC Elitin. Tämän jälkeen joukkue on kohdannut lohkon kivikovia suosikkijoukkueita ja hävinnyt LoSB:lle, Tiikereille sekä SCH:lle. OSW puolestaan on ottanut tililleen kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Viime viikonloppuna joukkue haki täydet pisteet Leppävaarasta FBC Falconsilta. Lue ennakkotunnelmia VSS-ottelusta otteluennakosta!

20.10.09 OSW:LLE TÄYDET PISTEET FALCONSIN VIERAANA
OSW oli tyly vierailija sunnuntaina FB Falconsia vastaan ja haki erittäin tärkeät ja ehkä hieman yllättävät vieraspisteet lukemin 8-7. OSW:n kaikki kaikessa oli kakkoskenttä Kalle Sorjonen-Miro Ranta-Marko Jalo puolustajinaan Eetu Uotinen-Jukka Nisula. Tämä ketju järjesteli OSW:n kahdeksasta maalista peräti seitsemän. Lue lisää otteluraportista.

17.10 OSW HAASTAA SUNNUNTAINA FB FALCONSIN
OSW kohtaa huomenna FB Falconsin 2.divarin paikalliskamppailussa. Leppävaarassa klo 18.30 alkava ottelu on joukkueiden historian ensimmäinen kohtaaminen ja varmasti mielenkiintoinen. Falcons koostuu käytännössä kokonaan entisistä liiga- ja maajoukkuepelaajista, joten OSW joutuu kovaan testiin. Lue lisää otteluennakosta!

6.10.2009 VALTTI VOITTI OSW:N JATKOAJALLA

OSW kärsi kirvelevän jatkoaikatappion lauantaina Puotinkylän Valtille kauden toisessa 2.divisioonaottelussa. Ottelu ratkesi jatkoajalla, kun Valtin Juha Weckström pamautti pallon maaliin ja loppunumeroiksi 5-4. OSW johti ottelua kolmannessa erässä jo 4-2, mutta passivoitui ja Valtti pääsi pyörittämään pelin tasoihin ja lopulta ohi. Lue lisää otteluraportista.

24.09.09 OSW AVAA 2.DIVISIOONAKAUDEN LAUANTAINA
One Season Wonder pelaa kauden ensimmäisen 2.divisioonaottelunsa lauantaina, kun se kotiottelussaan Ruskeasuon Arena Centerissä kohtaa kuumassa paikallisottelussa Kauklahden Dynamon kello 15.30. Lue lisää otteluennakosta!

24.9.09 OSW:N RIVEISSÄ UUTTA VERTA
OSW:n rosterissa on tapahtunut viime kauden jälkeen vain vähän muutoksia. Joukkueesta on poistunut kaksi tärkeää hyökkääjää, kun maalitykki Jani Sundström laittoi kepin naulaan ja Tomi Paavilainen siirtyi OSW:n epäviralliseen farmijoukkueeseen Perikatoon. Puolustuksesta joukkueesta poistuivat Jani Lautanen sekä Mikko Honka.

Uusina pelaajina espoolaisryhmään liittyi Joensuusta oppinsa saanut ja viime kaudella 2.divisioonassa M-Teamissa hyökännyt Mika Mononen sekä maalivahti Leevi Sundberg, joka pelasi kenttäpelaajana 5.divisioonassa. Sundbergilla on kuitenkin kosolti kokemusta maalivahdin hommista Espoon Oilersia myöten. Puolustukseen palasi viime kaudella Sveitsissä pelannut Juho Kasanen.

20.9.09 OSW:N SUOMEN CUP SUURI PETTYMYS - JOUKKUE TIPPUI TOISELLA KIERROKSELLA
One Season Wonder kohtasi Suomen Cupin 2.kierroksen neljän joukkueen lohkossaan etukäteisveikkailussa vahvan SB Vantaan sekä lohkon haastajat Gospel Teamin ja FLOB:n. OSW:n turnaus päättyi kovaan pettymykseen, kun se konttasi avausottelussa 3.divisioonaseura Gospel Teamia vastaan maalein 10-5. Seuraavassa kamppailussa espoolaisjoukkue jäi SB Vantaan jalkoihin maalein 8-5, mutta otti huonotasoisessa ja merkityksettömässä kolmannessa ottelussa voiton FLOB:ista 7-3 numeroin. Jos joukkue olisi ensimmäisen ottelun pelannut sillä tasolla ja asenteella kuin 2.divisioonajoukkueen kuuluisi, olisi joukkueella ollut erittäin hyvät mahdollisuudet edetä 3.kierrokselle, mutta lauantain esityksellä joukkue ei ansainnut mitään muuta kuin nolon putoamisen jatkosta. Sanomattakin on selvää että paljon saa joukkueen pelin parantua, mikäli se aikoo pärjätä kovassa 2.divisioonalohkossaan 26.9 alkavassa sarjassa. Lue lisää Suomen Cup-otteluista otteluraporteista.

16.9.09 OSW TULESSA LAUANTAIN SUOMEN CUPISSA
Suomen Cupin eli Ylex Cupin 2.kierros pelataan lauantaina 19.9 Ruskeasuon Arena Centerissä. Suoraan toiselta kierrokselta Cup-taipaleensa aloittava One Season Wonder kohtaa neljän joukkueen lohkossa 2.divisioonaan tippuneen SB Vantaan ja 3.divisioonassa pelaavat Otaonnela Froorballin (FLOB) sekä Gospel Teamin. Ottelut pelataan  3*15 minuutin peliajalla ja lohkon kaksi parasta jatkavat 3.kierrokselle ja yksittäisiin otteluihin.

OSW:n otteluohjelma lauantaina:
9.00 OSW - Gospel Team
11.00 SB Vantaa - OSW
13.00 OSW - FLOB


11.9.2009 SC SÄHLY KOULI OSW:TÄ
2.Divisioonaan vuoden tauon jälkeen noussut SC Sähly kuritti vajaamiehistä OSW:tä tiistai-illan harjoitusottelussa lukemin 7-3. OSW:n maaleista vastasivat Miro Ranta, Kalle Sorjonen ja Antti Liukkonen. Seuraavan kerran OSW on tulessa 19.9 Suomen Cupin 2.kierroksen merkeissä, kun vastaan asettuvat Ruskeasuolla SB Vantaa, FLOB ja Gospel Team. Lohkon kaksi parasta jatkavat kolmannelle kierrokselle, jotka pelataan yksittäisinä otteluina.

OSW:n kokoonpano ja maalintekijät

5.9.2009 OSW VOITTI JÄRVENPÄÄN TURNAUKSEN

Espoolainen One Season Wonder voitti kahdeksan joukkueen Järvenpään turnauksen lauantaina 5.9. 2.-3.divisioonajoukkueiden turnauksessa OSW:n alkulohkossa pelasivat 2.divisioonaseura Derius, sekä 3.divisioonassa pelaavat SB-90 ja MäNMKY. OSW voitti alkusarjassa kaikki ottelut 2*20 min peliajalla ja kohtasivat finaalissa myös 2.divarissa pelaavan nurmijärveläisen SB-97:n. Finaaliottelu ratkesi käytännössä ensimmäisessä erässä, kun OSW löi taululle tylyt 6-0 lukemat. Joukkue onnistui viimeistelyssä lähestulkoon jokaisessa tilanteessa eikä vastustaja päässyt OSW:n hyvän karvauspelin ansiosta avaamaan peliään tahtomallaan tavalla.
 
Espoolaisleirissä eniten ihmetystä herätti SB-97 voitto Kauklahden Dynamosta alkusarjassa numeroin 8-0. Nähdyn perusteella KD:n pelin tulee parantua erittäin paljon, mikäli joukkue aikoo menestyä tulevalla kaudella samassa 2.divisioonalohkossa. Tosin harjoitusottelut ovat aina harjoitusotteluita, joten liian suuria johtopäätöksiä tuloksista ei kannata vetää.
 
OSW:n mestarijoukkueen kokoonpano Järvenpäässä:
 
Juha Åke
Leevi Sundberg
 
Eetu Uotinen 0+2
Pasi Enberg 1+2
Simo Vilmunen 1+2
Jukka Nisula 0+4
Jouko Ranta 2+4
 
Antti Liukkonen 8+2
Jukka Eronen 1+0
Erno Mäkinen 4+4
Tero Laamanen 4+2
Miro Ranta 5+2
Kalle Sorjonen 2+0

OSW:n otteluiden tulokset

29.8.09 OSW OSALLISTUU JÄRVENPÄÄN TURNAUKSEEN LA 5.9.09

08.45 OSW-Derius
10.15 OSW-SB-90
11.45 MäNMKY-OSW

13.15 tai 14.00 sijoitusottelu
(ottelut 2x20 min juokseva aika tai yht. 45 min.)

OSW:LLÄ AILAHTELEVA TSEKKITURNAUS

OSW palasi tyhjin käsin Prahasta, jossa se oli pelaamassa Prahassa 21.kertaa järjestettävässä turnauksessa. Espoolaisjoukkueen kanssa samaan alkulohkoon oli arvottu kaksi Tsekkijoukkuetta sekä yksi unkarilainen liigaryhmä. Alkulohkossa peliaika oli 2*15 min tehokasta peliaikaa. Lohkon taso paljastui erittäin kovaksi, sillä jokainen vastustaja oli erittäin hyvin liikkuva sekä myös taktisesti kypsä, joten turnaus toimi vajaamiehisellekin OSW:lle hyvänä mittarina.

OSW avasi turnauksen Tsekkiläistä 2.divisioonajoukkuetta FbC Rokycanya vastaan ja hävisi kovakuntoiselle ja fyysiselle ryhmälle maalein 4-1. Espoolaiset olivat pomppivan parkettialustan sekä sallivan tuomarilinjan takia vastaanottavana osapuolena lähes koko ottelun. OSW:n maalista vastasi kylkivammaisena turnauksen pelannut Marko Jalo.

Torstain toisessa ottelussa suomalaisia vastaan asettui unkarilainen IBK Cartoon Heroes, joka pelaa eksoottisen salibandymaan liigassa. Ottelussa vietettiin maalijuhlia kamppailun päättyessä lopulta OSW:n 7-5 voittoon. Perjantai-aamuna OSW päätti alkusarjansa voittamalla FBK Sokol Mladá Boleslavin 4-1 ja varmisti alkulohkonsa toisen sijan.

Perjantai-illan ensimmäisessä Play Off-ottelussa OSW kohtasi FBC DDM Kadanin. OSW pelasi turnauksen huonoimman ottelunsa juuri tärkeimmällä hetkellä ja tippui lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen maalein 4-3. Maalissa Samuel Pirinen esitti erittäin varmoja otteita ja kenttäpelaajista Antti Liukkonen osui ottelussa kolmesti ja ampui ainoana OSW-pelaajana maalin myös rankkareissa.

OSW:n ottelut Czech openissa

30.7.09 OSW VALMISTAUTUU 2.DIVISIOONAKAUTEEN CZECH OPENISSA

OSW:n historian toinen 2.divisioonakausi pyörähtää käyntiin syyskuussa, mutta sitä ennen espoolaisjoukkue hioo pelikuntoaan harjoitusturnauksen merkeissä Prahassa järjestettävässä Czech Openissa 13-15.8. Turnaukseen OSW ei kuitenkaan lähde täydellä kokoonpanolla, mutta kuitenkin kilpailukykyisellä ryhmällä. Lisäksi OSW osallistunee myös Järvenpäässä pelattavaan turnaukseen 5.9.
 
Tsekeissä OSW:n kanssa samassa lohkossa pelaavat tsekkiläiset FbC Rokycany, FBK Sokol Mladá Boleslav sekä unkarilainen IBK Cartoon Heroes.
 
OSW osallistuu myös YleX-cupiin eli Suomen Cupiin ja pelaa 2.kierroksen turnauksensa 19.9, jolloin se kohtaa SB Vantaan sekä kaksi ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon mennyttä ryhmää. 
 
Joukkue on harjoitellut salibandya kesän aikana kerran viikossa ja muuten kukin pelaaja on hoitanut harjoittelunsa omatoimisesti. Harjoituksissa on esiintynyt myös vahvistuksia, mutta mahdollisista uusista pelaajasopimuksista tiedotetaan vasta myöhemmin.
 
2.DIVISIOONAN LOHKOJAOT OVAT VALMISTUNEET
 
2.Divisioona pelataan kaudella 2009-2010 tuttuun tapaan kahdessa Etelä-Suomen lohkossa. OSW:n lohkossa on 11 joukkuetta ja ne ovat seuraavat:
 
FB Falcons
Kauklahden Dynamo
One Season Wonder
Puotinkylän Valtti
Sport Club Hyvinkää
FBC Elit
GrIFK
Lohjan Salibandy
SB Vantaa
Tikkurilan Tiikerit
Vihdin Salisudet

13.5.09 OSW PUTOSI VARTTI-CUPIN SEMIFINAALEISSA

OSW voitti haparoivalla pelillä oman G-alkulohkonsa Myllypurossa 9.-10.5 pelatussa Vartti-cupissa. Alkusarjassa joukkue pelasi kolme ottelua ja saalisti niistä 5 pistettä. Lauantain avausottelussa OSW kuritti nuorta IBK Viivaa 6-2 ja nyhväsi tasapelin kaveriporukka Rockyn Balboaita vastaan 2-2. Sunnuntai-aamuna joukkueen peli kulki jo mallikkaammin ja Oulun seudulta saapuneet Togo'07 oli täydellinen altavastaaja numeroin 14-0.

Alkusarjan pelien jälkeen jokaisen 14. lohkon eniten pisteitä kerännyt joukkue eteni suoraan pudotuspeleihin ja mukaan huolittiin myös kaksi parasta toiseksi tullutta. OSW sai vastaansa parhaan kakkosen, joka oli Wolf. Tämän kohtaamisen OSW vei nimiinsä helpohkosti 4-1, mutta semifinaalivaiheessa espoolaisille tuli noutaja. Vastassa ollut M-Teamin junioreista koottu taitava IBK Buuklubben oli parempi numeroin 4-1, osittain myös tuomarivirheiden avustuksella. Oli miten oli, mutta etenkin sunnuntaina OSW:n pelin taso oli sitä mitä 2.divisioonajoukkueella pitää ollakin. Turnauksen voiton vei lopulta Union, joka voitti finaalissa Hc Kingsin 7-4.

OSW:n maalintekijät otteluissa

4.5.09 OSW OSALLISTUU VARTTI-CUPIIN 9.-10.5

One Season Wonder osallistuu Myllypurossa pelattavaan Vartti-cupiin 9.-10.5. Miesten sarjaan osallistuu peräti 56 joukkuetta, jotka ovat 2.-6.divisioonajoukkueita sekä kaveriporukoita. OSW:n kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Togo'07, Rockyn Balboat sekä IBK Viiva. OSW pelaa lauantaina ensimmäisen ottelunsa klo 15.10 IBK Viivaa vastaan ja Rockyn Balboat asettuu vastaan kello 17.40. Sunnuntaina OSW kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussa Togo'07:skan aamuottelussa 9.40. Tämän jälkeen on edessä pudotuspelit mikäli espoolaisten rahkeet sinne riittävät.

Turnauksen peliaika on 2*15 minuuttia juoksevaa peliaikaa. Lohkon voittajat menevät suoraan pudotuspelivaiheeseen ja kaksi parasta kakkosta liittyy play off-maailmaan myös. OSW lähtee turnaukseen hieman vajaalla kokoonpanolla ja alustava miehitys näyttää seuraavalta:

Maalivahti:
Juha Åke

Puolustajat:
Simo Vilmunen
Pasi Enberg
Eetu Uotinen

Hyökkääjät:
Antti Liukkonen
Tero Laamanen
Marko Jalo
Dome Karukoski
Jukka Eronen
Juha Saukoniemi
Erno Mäkinen

3.3.09 OSW:N KAUSI PÄÄTTYI TAPPIOON

Puotinkylän Valtti haki lauantaina OSW:ltä pisteet 2.divisioonan päätöskierroksella lukemin 8-7. Ottelusta lisää lähiaikoina ilmestyvästä otteluraportista. OSW sijoittui lohkossaan sijalle seitsemän ja pelaa ensi kaudellakin 2.divisioonassa tavoitteensa mukaisesti.

28.2.09 OSW:N KAUSI PAKETTIIN TÄNÄÄN
One Season Wonderin historian ensimmäinen 2.divisioonakausi on sujunut vaihtelevissa merkeissä, mutta tavoite eli sarjapaikan säilyttäminen on kuitenkin täytetty. Lauantaina 28.2 OSW kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Puotinkylän Valtin. Lue lisää otteluennakosta!

17.2.09 GRIFK PEITTOSI OSW:N

Grankulla IFK haki sunnuntaina Leppävaaran palloiluhallista isäntäjoukkue OSW:ltä numeroin 15-12. Lue lisää otteluraportissa mitä ihmettä ottelussa jälleen tapahtui.

12.2.09 OSW KOHTAA GRIFK:N YSTÄVÄNPÄIVÄN KUNNIAKSI LAUANTAINA

 Lue lisää otteluennakosta!

12.2.09 OSW KÄRSI TAPPION MAALIJUHLISSA

OSW pelasi sunnuntaina lohkovoitosta taistelevaa SBS Kingsiä vastaan Leppävaaran Palloiluhallissa ja hävisi ottelun maalirikkaassa ottelussa 19-11. Käsipallolukemiin päättynyt ottelu ei tarjonnut yleisölle suurta viihdettä muuten kuin maalien muodossa, eikä kummankaan joukkueen valmentajat ole varmasti tyytyväisiä lukemiin ainakaan puolustuspelin osalta. OSW:n Jani Sundström teki OSW-ennätyksen tehden kolme maalia kolmessa ensimmäisessä vaihdossa kolmeen ja puoleen minuuttiin. OSW:n ykköstykiksi nousi kuitenkin Antti Liukkonen neljällä osumallaan. Isoon tappioon vaikutti varmasti kolmen puolustajan pelaaminen flunssassa sekä muutama loukkaantuminen, mutta SBS Kings ansaitsi voiton joka tapauksessa paremmalla esityksellään. Lue lisää  otteluraportista!

4.2.09 OSW PELAA ENSI KAUDELLAKIN 2.DIVISIOONASSA

One Season Wonder saavutti kauden tavoitteensa hyvissä ajoin ennen kauden loppumista. Seuran historian ensimmäisen kauden tavoitteena oli sarjapaikan säilyttäminen ja se ratkesi sunnuntaina, kun OSW kukisti jännittävien vaiheiden jälkeen Westend Indians II:sen paikallisottelussa numeroin 
7-5. Lue lisää lähiaikoina ilmestyvästä otteluraportista!


OSW ONNITTELEE DOME KARUKOSKEA JUSSI- PALKINNOSTA!

OSW onnittelee laitahyökkääjä Dome Karukoskea Jussi-palkinnosta, joka jaettiin vuoden elokuvaohjaaja- tittelin perusteella. Miehen ohjaama Tummien perhosten koti- elokuva palkittiin myös yleisoäänestyksen voittajana. Uusi Kielletty hedelmä- elokuva tulee ensi-iltaan 13.2. Onnea!

29.1.09 OSW ISÄNNÖI PAIKALLISKAMPPAILUA SUNNUNTAINA

OSW pelaa sunnuntaina äärimmäisen tärkeän paikalliskamppailun Westend Indians II:sta vastaan Leppävaaran Palloiluhallissa kello 18.30 alkaen. Lue lisää ottelusta ennakosta!

26.1.09 OSW TOISEEN PERÄKKÄISEEN MURSKAVOITTOON

One Season Wonder löylytti Ruskeasuolla Ylhäksen käsittämättömästi 21-4 ja jatkoi hyviä esityksiään. Lue lisää värikkäästä pelistä otteluraportista.

17.1.09 OSW MURSKASI M-TEAM II:SEN

OSW pelasi todella ehjän ja taistelevan ottelun lauantain 2.divisioonakamppailussa Ruskeasuolla, kun joukkue kohtasi sarjajumbo M-Team II:sen. OSW esitti suvereenejä otteita kaukalossa ja haki pisteet Espooseen murskaavasti 11-0. Alkukauden sairaslistalla ollut Dome Karukoski pelasi loistavan debyyttiottelun espoolaisten paidassa ja takoi kaksi maalia, joista etenkin 2-0 osuma oli ottelun kannalta äärimmäisen tärkeä. Kapteeni Antti Liukkonen puolestaan viimeisteli hattutempun. Kokonaisuudessa koko joukkue pelasi loistavan ottelun ja maalivahti Juha Åke pelasti muutaman vaarallisen maalipaikan hyvillä torjunnoillaan. Lue lisää lähiaikoina ilmestyvästä otteluraportista!

16.1.09 OSW LAUANTAINA M-TEAMIN VIERAAKSI

OSW:n 2.divisioonataival jatkuu lauantaina, kun se kohtaa M-Teamin II:sen Ruskeasuolla kello 15.30. Lue lisää ottelusta ennakosta!

15.1.08 LOSB KAATOI OSW:N KAUKLAHDESSA

Lohjan Salibandy voitti One Season Wonderin Kauklahdessa sunnuntaina pelatussa 2.divisioonan ottelussa numeroin 8-4 ja otti etumatkaa espoolaisseuraan. Lue lisää otteluraportista!

8.1.2009 OSW:N KAUSI JATKUU SUNNUNTAINA  

OSW kohtaa sunnuntaina kotiottelussa Lohjan Salibandyn Kauklahden THT-Centerissä. Lue lisää kello 18.30 alkavasta ottelusta otteluennakosta!

14.12.08 OSW HAKI PISTEEN KOLMANNEN ERÄN KIRILLÄ

OSW kävi hakemassa vuoden viimeissä ottelussaan pisteen NaKulta sunnuntai-aamupäivän ottelussa. Pisteet jaettiin maalikarkeloissa numeroin 8-8 vaikka vierasjoukkue oli kahden erän jälkeen 8-4 tappiolla. Lue lisää otteluraportista.

OSW käyttää tauon akkuja ladatessa sekä harjoitellessa, osa omatoimisesti ja osa joukkueen kanssa. Kauden alku on sujunut 10 vuotiaalta sarjanousijalta hieman epätasaisesti, mutta kohtalaisen tyytyväisesti OSW-leirissä on alkukauteen suhtauduttu.

5.12.08 OSW KATKAISEMAAN TAPPIOPUTKEAAN RAJAKYLÄÄN

One Season Wonder matkustaa sunnuntaina Rajakylään, jossa se kohtaa NaKun 2.divisioonan kamppailussa. Alkukauden tärkein ottelu on samalla vuoden viimeinen ennen reilun kuukauden mittaista maaottelutaukoa. Lue lisää otteluennakosta

4.12.08 OSW:LLE HUKKAREISSU HERTTONIEMEEN

Puotinkylän Valtti oli maalein 4-3 parempi OSW:tä vastaan sunnuntaina pelatussa 2.divisioonan ottelussa. Herttoniemenrannan liikuntahallin pomppivalla parketilla pelatusta ottelusta lisää otteluraportissa.

30.11.08 OSW HERTTONIEMEEN SUNNUNTAINA

One Season Wonder lähtee KGB Agentseille kärsityn murskatappion jälkeen kääntämään suuntaa sunnuntaina Herttoniemeen missä se kohtaa Puotinkylän Valtin. Lue lisää ottelun ennakkotunnelmista otteluennakosta!

24.11.08 OSW KONTTASI KOTONAAN

One Season Wonder pelasi viikon sisään kauden parhaansa sekä kaikkien aikojen huonoimman pelinsä. Komean GrIFK-voiton jälkeen joukkue hävisi lauantai-iltana KGB Agentsille maalein 17-5 kotiottelunsa. Lue lisää otteluraportista.  

22.11.08 OSW KOHTAA LAUANTAINA KGB AGENTSIN LEPPÄVAARASSA

OSW:n 2.divisioonataival jatkuu tulevana lauantaina Leppävaaran palloiluhallissa kello 18.30, kun sarjassa kuudentena majaileva OSW kohtaa sarjavitosen KGB Agentsin. Lue lisää otteluennakosta!

18.11.08 OSW LOISTAVAAN VIERASVOITTOON KAUNIAISISSA

OSW kävi aiheuttamassa sarjajohtaja GrIFK:lle kauden ensimmäisen tappion sunnuntaina Kauniaisissa. OSW oli parempi luvuin 7-4 ja vei ansaitusti pisteet mennessään naapurikaupunkiin. OSW:n parhaana pelaajana palkittiin kaksi maalia ampunut Erno Mäkinen, mutta koko joukkue ansaitsee kiitokset taisteluilmeestään.

13.11.2008 PAIKALLISKAMPPAILUSTA KINGSILTÄ PATAAN

Vauhdikkaan maalirallin jälkeen kokeneempi vierailija hoiti pisteet kotiin jatkoajalla maalein 10-11. Otteluraporttia luettavissa Kingsin kotisivuilta, omatoimitus kun on Thaimaan matkalla...

28.10.2008 OSW:LLE INDIANS II:SEN PÄÄNAHKA

OSW voitti kauden ensimmäisessä paikalliskamppailussa Indians II 5-6. Ottelu Tapiolan Urheiluhallin kirkkaissa valoissa ratkesi OSW:n eduksi kolmannen kirillä (1-¤4), jossa koko kentän prässi hyydytti vastustajan ja käänsi ottelun. Lisää otteluraportista kunhan keretään kirjoittamaan..

24.10.08 WESTEND INDIANS II - OSW SUNNUNTAINA  

OSW pelaa kauden viidennen 2.divisioonan sunnuntaina, kun se kohtaa Tapiolan urheiluhallissa vierasottelussa Westend Indians II:sen. Lue lisää ennakkotunnelmista otteluennakosta!

18.10.08 OSW SUNNUNTAINA YLHÄKSEN KIMPPUUN

One Season Wonderin 2.divisioonakausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Ylhästä vastaan. Klo 18.30 Kauklahdessa pelattavassa ottelussa riittää jännitystä varmasti koko ilmaisen sisäänpääsyn edestä. Lue lisää otteluennakosta!

14.10.08 OSW KAATOI M-TEAM II:SEN 6-3

One Season Wonder otti kauden ensimmäisen voittonsa kun se voitti kotiottelussaan M-Team II:sen 6-3. Lue lisää ottelusta otteluraportista.

11.10.2008 OSW SUNNUNTAINA M-TEAM II:SEN KIMPPUUN

2.Divisioona jatkuu sunnuntaina OSW:n kotiottelulla M-Team II:sta vastaan. Laajalla kokoonpanolla otteluun tuleva OSW pyrkii vastustajansa tavoin avaamaan kauden pistetilinsä. Lue lisää otteluennakosta.

JANI KARHULAHDEN SIIRTO OSW:HEN PERUUNTUI

Jo varmana pidetty Jani Karhulahden siirto 1.divisioonan Westend Indiansista One Season Wonderiin peruuntui viime hetkillä. Loukkaantumisista kärsivä Indians tarvitsi kipeästi yhtä viime kauden parhaista pelaajistaan eikä OSW pystynyt taloudellisesti kilpailemaan 1.divisioonaseuran kanssa. OSW toivottaa Karhulahdelle hyvää 1.divisioonakautta ja toivottaa miehen tervetulleeksi OSW-paitaan milloin tahansa.

29.9.08 OSW:LLE TAPPIO SARJA-AVAUKSESSA

OSW kärsi niukan 10-9 tappion sunnuntain kotiavauksessa helsinkiläistä NaKua vastaan. Ottelun ratkaisijana hääri vieraiden maalitykki Vesa Lehtinen. Lue lisää otteluraportista!

28.9.08 PUOLUSTAJA JANI LAUTANEN OILERSISTA ONE SEASON WONDERIIN

OSW on sarjakauden kynnyksellä hankkinut puolustaja Jani Lautasen Espoon Oilersin II-joukkueesta riveihinsä. Fyysisyyttä ja perusvarmaa peliä espoolaisjoukkueen peräpäähän tuova Lautanen on jo neljäs Oilersista siirtyvä pelaaja OSW:n pelaajaryhmään. Viime kaudella Lautanen teki 3.divisioonassa tehot 1+4.

26.9.08 OSW:N SARJAKAUSI VAUHTIIN SUNNUNTAINA

2.Divisioonan lohko 1 starttaa One Season Wonderin osalta sunnuntaina kotipelillä, kun vastaan asettuu helsinkiläinen NaKu. Lue lisää ottelun ennakkotunnelmia ottelut-osiosta!

25.9.08 JANI "SILLI" KARHULAHTI 1.DIVISIOONASTA ONE SEASON WONDERIIN
2.Divisioonaan noussut OSW on kirjoittanut juuri kauden kynnyksellä kovanluokan pelaajasopimuksen, kun viime kaudella 1.divisioonassa pelannut Jani "Silli" Karhulahti siirtyy OSW-sotisopaan. Viime kaudella Indiansia edustanut pienikokoinen hyökkääjä teki 1.divisioonassa 21 ottelussa kovat tehot 13+18=31 ja istui 10 jäähyminuuttia. Kaudella 2006-2007 25 ottelussa syntyi tehopisteet 8+10=18 ja 6 jäähyminuuttia. Karhulahti pystyy pelaamaan sekä puolustajan että hyökkääjän paikalla ja tulee varmasti olemaan painonsa eli n. 56 kilon arvosta kultaa sarjanousijajoukkueelle.

25.9.08 OSW VOITTI SC SÄHLYN HARJOITUSOTTELUSSA

OSW kohtasi tiistai-iltana SC Sählyn harjoitusottelussa Pasilassa ja otti voiton numeroin 2-0. Lue lisää otteluraportista.

20.9.08 MEDDRIN SLERBAN KOHUHAASTATTELUSSA OSW-IKONI JUKKA ERONEN
Yksinoikeudella Meddrin Slerban kanssa samaan pöytään eksynyt ja hänelle intiimin haastattelun antanut Mr.OSW Jukka Eronen kertoo haastattelussaan odotuksia tulevan kauden sekä muiden tulenpolttavien asioiden suhteen. Lue ja pääse pintaa syvemmälle!

10.9.08 DOME KARUKOSKI PITKÄLLE SAIRAUSLOMALLE

OSW:n riveihin kuluvaksi kaudeksi siirtynyt hyökkääjä Dome Karukoski on akillesjänteen katkeamisen vuoksi sivussa pelikentiltä arviolta marraskuun alkuun asti. Vahvan valmennustaustan omaava joukkueen nestori ja uusi isähahmo nähtäneen kuitenkin OSW-penkin takana antamassa ohjeita alkukauden kamppailuissa. OSW toivottaa Domelle pikaista paranemista pelikentän oikealle puolelle.

8.9.08 OSW JULKAISI PELAAJARYHMÄNSÄ ALKAVALLE KAUDELLE
2.Divisioonaan noussut One Season Wonder on julkaissut kauden 2008-2009 joukkueen. Uusia pelaajia espoolaisjoukkueeseen tulee 7 kappaletta, joista kolme Espoon Oilersin kakkosjoukkueesta. Oilersin paidasta OSW- sotisopaan saapuvat puolustaja Pasi Enberg sekä hyökkääjät Thomas "Dome" Karukoski ja Kimmo Rissanen. Puolustukseen uutena miehenä tulee myös nuori ja lupaava rightin puolelta pelaava Eetu Uotinen M-Teamin a-junioreista. Hyökkäyspään muut uudet vahvistukset ovat 2.divisioonassa usean kauden ajan pelannut Jani Sundström (SBS Kings), uutta nostetta uralleen hakeva kokenut Marko Jalo (HBK) sekä FLOB:sta siirtyvä 1987 syntynyt Miro Ranta. Lisäksi OSW neuvottelee vielä muutaman pelaajan kanssa.

Myös toiseen suuntaan on joukkueen sisällä ollut liikehdintää, kun joukkueesta poistuvat puolustajat Ville Pantsar sekä Juho Kasanen. Hyökkäyspään lähtijät ovat Juuso Kukkonen sekä Timo A.Paavilainen, joka siirtyy 5.divisioonan Perikatoon muutaman muun ex-OSW:läisen seuraksi.

Uusien pelaajien kauden 2007-2008 tilastot:

Pasi Enberg           Oilers II (3-div)                 2 + 2 = 4
Dome Karukoski    Oilers II  (3-div)               3 + 3 = 6
Kimmo Rissanen    Oilers II (3-div)              7 + 3 = 10
Jani Sundström      SBS Kings (2-div)  14 10 + 4 = 14  4 min
Marko Jalo             HBK (4-div)                        9 + 8 = 17
Miro Ranta             FLOB (3-div)                      2 + 5 = 7
Eetu Uotinen          M-Team (A-SM)         17  4 + 2 = 6  4 min

2.9.08 OSW:N MASSIIVINEN TIEDOTUSTILAISUUS LAUANTAINA 6.9

OSW julkistaa kauden 2008-2009 kokoonpanonsa lauantaina 6.9 joukkueen saunaillan yhteydessä. Tämän kauden kokoonpano tulee löytymään näiltä sivuilta viimeistään maanantaina 8.9. Huhujen mukaan 10-vuotisjuhlia tänä syksyny viettävän joukkueen rinkiä ollaan laajentamassa historiallista 2.divisioonakautta silmällä pitäen, mutta myös muutama pelaaja on ringistä poistumassa.

23.5.08 KAUDEN 2008-2009 2.DIVISIOONAN LOHKOJAOT VALMIIT

OSW:llä kävi hyvä arpaonni ensi kauden 2.divisioonan lohkojaoissa, sillä kahden muun espoolaisjoukkueen lisäksi lohkossa on pääkaupunkiseudun ulkopuolelta vain LoSB Lohjalta. Lohkossa on mukana myös muutama OSW:lle viime kausilta tuttu joukkue, joten tulevasta kaudesta tulee varmasti äärimmäisen mielenkiintoinen.

Lohko 1:

SBS Kings, Espoo
One Season Wonder, Espoo
Westend Indians II, Espoo
M-Team II, Helsinki
NaKu, Helsinki
Valtti, Helsinki
KGB Agents, Helsinki
Ylhäs, Helsinki
GrIFK, Kauniainen
LoSB, Lohja

Lohko 2:

FB Falcons, Espoo
SC Takatolppa, Helsinki
SSV II, Helsinki
SCH, Hyvinkää
SB-97, Nurmijärvi
Kaneetti, Kerava
KU, Kerkkoo
Derius, Tuusula
Tiikerit, Vantaa
HöySä, Helsinki
 

13.5.08 OSW HAKEE VAHVISTUKSIA KAUDELLE 2008-2009

OSW hakee vahvistuksia kaikille pelipaikoille joukkueeseensa pelikaudelle 2008-2009. Laita viestiä osoitteeseen mr_osw@hotmail.com, niin sovitaan try outista.

29.4.08 OSW:LLE ALUELIIGASTA PRONSSIA

OSW kärsi 5-2 tappion Alueliigan välierissä lauantaina Tikkurilan Tiikerit II:selle ja sijoittui näin ollen sarjassa kolmanneksi. Joukkueen tavoite oli voittaa sarjassa mestaruus toisen kerran peräkkäin, mutta tähän joukkue ei kyennyt. Sarjan voiton vei järvenpääläinen Derius, joka kukisti finaalissa Tiikerit 4-2. Onnittelut sinne!

OSW:n paidassa pelasi ainakin toistaiseksi viimeisen ottelunsa Timo Paavilainen. OSW tahtoo kiittää tätä soturia menneistä vuosista ja toivottaa miehen tervetulleeksi riveihin milloin tahansa. OSW julkistanee ensi kauden 2.divisioonajoukkueensa lähiaikoina.

20.4.08 OSW VALMISTAUTUU ALUELIIGAN LOPPUTURNAUKSEEN

26.4 Ruskeasuolla pelattavaan lopputurnaukseen lähtee nälkäinen ja viiksekäs OSW-ryhmä. Joukkue haluaa päättää hienon kautensa tuplamestaruuteen ja voittaa 3.divisioonalohkonsa lisäksi myös Etelä-Suomen Alueliigan toisen kerran peräkkäin. Kevät on pelimiehen hienointa ja samalla myös ruminta aikaa, jonka takia monen espoolaispelaajan kasvoja koristaakin lopputurnauksessa viikset.

OSW kohtaa välierissä Tikkurilan Tiikereiden kakkosjoukkueen kello 11.10 ja mahdollisessa loppuottelussa Deriuksen tai AC Bohemian kello 13.30.

4.4.08 OSW NOUSI 2.DIVISIOONAAN

One Season Wonder nousi kaudeksi 2008-2009 2.divisioonaan. Nousu ratkesi kauden viimeisen turnauksen viimeisessä ottelussa SCH II:sta vastaan, kun OSW leikitteli 12-2 voittolukemat. Päivän edellinen ottelu IKHTYS:tä vastaan päättyi vastustajan 5-4 voittoon, joten aivan täydellisesti Masalassa pelattu turnaus ei espoolaisilta mennyt. Lue lisää otteluraporteista.

Kaudella 2007 – 2008 OSW:n kultakypärä oli tuttuun tapaan joukkueen kapteeni Antti Liukkonen (24+10). Kakkosena yhtälailla perinteisesti Liukkosen tutkapari Erno Mäkinen (22+11). Hieman yllättäen hän oli myös joukkueen Raipe, vaikka oli sopinut tutkaparinsa kanssa, että tällä kaudella lämitään paljon eikä syötellä.. Pistepörssin kolmospaikan valtasi vanhempi Paavilainen (8+10), joka puhuikin (pilke silmäkulmassa) viimeisen turnauksen alkulämmön aikana, että kyllä Jugin ohi pörssissä pitää mennä ja niinhän sitä mentiin..

Jugi (tunnetaan myös nimellä Jukka Nisula) (7+8) pokkasi peräti kaksi palkintoa kaudella 2007 – 2008, hän voitti sekä rookie-palkinnon ennen Juuso "pipari" Kukkosta (7+6), että puolustajien pistepörssin ennen perinteistä tehopakkia / pokerikuningasta Jouko Rantaa (3+7). OSW:n jäähykuninkaan tittelin lunasti itselleen tiukan kilpailun päätteeksi ikitaistelija Simo Vilmunen (26 min).
 

26.3.08 OSW ALUELIIGAN RUNKOSARJAN VOITTOON

Hallitseva Alueliigan voittaja One Season Wonder vei nimiinsä kauden 2007-2008 runkosarjan. 16 ottelussa 29 pistettä koonnut espoolaisryhmä voitti sarjan pisteen erolla järvenpääläiseen Deriukseen ja kohtaa 26.4 Ruskeasuolla pelattavan lopputurnauksen välierässä Tikkurilan Tiikerit II:sen, joka sijoittui runkosarjan neljänneksi. Derius puolestaan pelaa välieräottelunsa AC Bohemiaa vastaan ja otteluiden voittajat kohtaavat finaalissa.

26.3.08 OSW:LLÄ MAHDOLLISUUS NOUSTA 2.DIVISIOONAAN LAUANTAINA

Tuleva viikonloppu on OSW:lle äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä 3.divisioonan viimeisessä turnauksessä sillä on mahdollisuus voittaa oma lohkonsa ja nousta tulevalle 10-vuotisjuhlakaudelleen 2.divisioonaan. Joukkue kohtaa viimeisessä Masalan turnauksessa IKHTYS:n sekä SCH II:sen, joten helppoa sarjan voittaminen ei tule olemaan. Vain kaksi  pistettä jäljessä oleva pahin kilpailija PoRe pelaa puolestaan ottelunsa Ylhästä sekä EX-Jakista vastaan, jotka molemmat taistelevat vielä 2.divisioonan karsintasarjan paikasta. Muutenkin sarja on ollut uskomattoman tasainen ja lähestulkoon jokaisella joukkueella on vielä panosta, sillä putoamisviivallakaan mitään ei ole vielä ratkennut. Lue lisää OSW:n tulevista otteluista otteluennakoista.

11.3.08 OSW:LLE KAKSI PISTETTÄ RUSKEASUOLTA

One Season Wonder saalisti lauantaina huonollakin pelillä kaksi pistettä ECG:ltä voittaen 5-4 ja hävisi ansaitusti FLOB:lle 4-2. Kun EX-Jakiskaan ei saanut kuin yhden pisteen on OSW sarjakärjessä kahden pisteen turvin ennen viimeistä turnausta. PoRe nousi tasaisen sarjan kakkossijalle, joten jännitystä niin nousemisen kuin putoamisen suhteen jää vielä maaliskuun lopun viimeiseen turnaukseen. Lue otteluista lisää lähiaikoina valmistuvista otteluraporteista.

7.3.08 OSW TAISTELEE PISTEISTÄ LAUANTAINA RUSKEASUOLLA

OSW pelaa tärkeistä pisteistä lauantain 3.divisioonaturnauksessa Ruskeasuolla. Niskaan hengittää EX-Jakis vain yhden ja PoRe sekä Ylhäs neljän pisteen päässä. OSW:llä on ollut viime aikoina paljon loukkaantumisia sekä sairastumisia, joten joukkueen kokoonpano ja iskukyky ovat arvoituksia. Lue lisää otteluennakoista!

19.2.08 SLERBA PALANNUT TAKAISIN SUOMEEN

Meddrin Slerba lähti Suomesta pakoon kylmää talvea ja katosi lämpimään Turkkiin. Slerba ei sentään palannut takaisin tyhjin käsin vaan taskuun tarttui Eskişehirin alueen piirimestaruuspronssia paperilennokkien taitolentokilpailussa. Slerba esitteli ylpeänä lennokkikokoelmaansa yhdelle tämän kauden tulokkaalle Jukka Nisulalle sekä kysäisi samalla muutaman kiperän kysymyksen. Käyppä lukemassa Jugin vastaukset..

17.2.08 OSW:LLE VOITTO JA TASAPELI MYLLYPUROSTA

Lauantain 3.divisioonaturnaus toi OSW:n pistesarakkeeseen kolme pistettä lisää, kun se voitti Greasersin numeroin 8-3 ja pelasi AC Haki III:sta vastaan tasan 3-3. Joukkue jatkaa edelleen lohkonsa piikkipaikalla, mutta EX-Jakis hengittää niskaan pisteen päässä joten jännitystä riittää viimeiseen turnaukseen asti. Lisää otteluista luettavissa alkuviikosta kun otteluraportit valmistuvat.

13.2.08 OSW:LLÄ KOLMEN OTTELUN VIIKKO

OSW pelaa kuluvalla viikolla kolme ottelua, joista ensimmäisessä Alueliigakamppailussa torstaina tulee vastaan IKHTYS ja lauantaina 3.divisioonassa Greasers ja AC Haki III. Etenkin viikonlopun ottelut ovat OSW:n kannalta erittäin tärkeitä, sillä sarjajohdossa majaileva espoolaisryhmä pystyisi voitoilla ja muiden joukkueiden ristiinpelaamisella ottamaan hyvän hajuraon takana tuleviin. Lue lisää ottelut-osion ennakoista!

27.1.08 EX-JAKIS KATKAISI OSW:N TAPPIOTTOMAN PUTKEN

OSW kaatoi päivän ensimmäisessä ottelussa Ylhäs II:sen 7-3. Päivän toisessa ottelussa EX-Jakis katkaisi OSW:n neljä kuukautta kestäneen tappiottoman putken. Sarjassa toiseksi noussut EX-Jakis voitti tasaisen ottelun lukemin 2-1. Käyppä lukemassa raporteista lisää..

24.1.08 OSW VALMISTAUTUU KAUDEN TÄHÄN ASTI TÄRKEIMPÄÄN TURNAUKSEEN

Jännittävä 3.divisioona jatkuu lauantaina ns. "vedenjakaja"- turnauksella. Lohkokärki OSW kohtaa lauantaina Campo- Sportissa klo 12.00 jaetulla kolmossijalla olevan Ylhäs II:sen sekä klo 15.00 sarjavitosen EX-Jakiksen. OSW johtaa sarjaa 15 pisteellä kaksi pistettä ECG:tä edellä. Ylhäksellä pisteitä on 12 ja EX-Jakiksella 11. Ottamalla voitot molemmista otteluista OSW taistelee tosissaan suorasta noususta 2.divisioonaan. Tappiot puolestaan kääntäisi tilanteen täysin päälaelleen, jolloin kaikki olisi auki loppukautta ajatellen. Lue lisää otteluennakoista

22.1.08 OSW:LLÄ KOLMEN OTTELUN VIIKKO

One Season Wonder pelaa tällä viikolla kolme ottelua. Torstaina espoolaisryhmä kohtaa Alueliigan kotiottelussa Greasersin ja lauantaina Campo-Sportissa Ylhäs II:sen ja EX-Jakiksen. Etenkin 3.divisioonaturnaus on OSW:n kannalta todella tärkeä ja kahdella voitolla joukkue parantaisi entisestään asemiaan 2.divisioonan nousutaistelussa. 

5.1.2008 OSW:LLE NELJÄ PISTETTÄ "KOTITURNAUKSESTA"

Aamupelissä OSW kaatoi uusien pelipaitojen avulla IKHTYKS:n 8-4. Iltapelissä vastaan asettui sarjakakkonen PoRe. OSW voitti todella tasaisen pelin lopulta 4-2. Käyppä lukemassa raportit ottelut-osiosta. Epävirallinen sarjataulukko löytyy tilastot-osiosta.

Kauklahden turnauksen tulokset:

OSW IKHTYS 8 4
ECG FLOB 6 2
Greasers FBC IKHTYS 4 5
AC HaKi III FLOB 3 11
ECG SCH II 5 4
EX-Jakis Ylhäs II 5 5
Greasers FBC SCH II 7 8
EX-Jakis PoRe 3 7
Ylhäs II AC HaKi III 5 5
OSW PoRe 4 2

4.1.08 OSW:LLÄ LAUANTAINA KOVAT PAIKAT

3.Divisioonan sarjakärkeen viime turnauksen jälkeen noussut OSW saa onnistua erinomaisesti mikäli aikoo olla sarjajohdossa vielä tulevan lauantain jälkeenkin. Joukkueen järjestämässä turnauksessa se kohtaa klo 10.00 IKHTYS:n sekä illalla klo 19.00 Porkkalan Reippaan. Tervetuloa Kauklahden THT-Centeriin seuraamaan OSW:n otteita. Lue lisää otteluista otteluennakoista.

17.12.07 OSW 3.DIVISIOONALOHKONSA, SEKÄ ALUELIIGAN KÄRKEEN

One Season Wonder voitti härkäviikkonsa kaikki neljä ottelua ja nousi sekä 3.divisioonalohkonsa että Alueliigan kärkipaikoille. Sunnuntain 3.divisioonaturnauksen otteluissa kaatuivat FLOB maalein 6-4 sekä SC Hyvinkää II 10-3. Lue lisää otteluraporteista.

12.12.07 OSW:LLÄ HÄRKÄVIIKKO

OSW:n loppuvuoden rankin viikko on käsillä, kun joukkueella on peräti neljä ottelua neljän päivän sisällä. Torstaina joukkue kohtaa Alueliigassa ECC:n kotonaan ja perjantaina AC Bohemian Myllypurossa. Lauantaina vietetään ansaittua vapaapäivää, mutta jo sunnuntaina joukkue on tulessa uudessa Ruskeasuon hallissa, jossa pelataan 3.divisioonan turnaus. Lue otteluista lisää ottelut- osiosta.

9.12.07 JUHO KASANEN SIVUSSA AINAKIN TAMMIKUUN PUOLEEN VÄLIIN

Ylhäs II-ottelussa olkapäävamman saanut puolustaja Juho Kasanen on sivussa ainakin tammikuun puoleen väliin saakka. Kasasen olkapää lähti sijoiltaan, kun hänet tönäistiin laidan yli OSW:n vaihtoaitioon. "Kesti neljä tuntia ennenkuin käsi saatiin takaisin kuoppaansa. Oli kyllä piinaavan pitkät tunnit vaikka oli niillä kyllä hyvät mömmöt! Tammikuun puolivälissä tehdään olkapään magneettitutkimus, jonka jälkeen nähdään syntyikö sinne pahempiakin vaurioita. joten ainakin siihen asti kehotettiin pysymään poissa kentiltä. Mahdollista on tietenkin sekin, että edessä on tähystysleikkaus.", Kasanen kertoo vammastaan.

OSW toivottaa Juholle pikaista parantumista ja toivottaa miehen tervetulleeksi vaihtoaitioon kannustamaan pelikavereita!

30.11.07 JUHO KASANEN SAIRAALAAN, OSW MURSKAVOITTOON YLHÄS II:SESTA

OSW:n komea 8-2 voitto Ylhäs II:sesta Alueliigassa sai ikävän maun, kun OSW:n puolustaja Juho Kasanen loukkaantui ja joutui turvautumaan ambulanssikyytiin. Lue lisää otteluraportista.
 

26.11.2007 OSW:LLE TÄYSI PISTEPOTTI MYLLYPUROSTA

OSW:n otteet 3.divisioonassa alkaa hiljalleen olemaan odotetunlaiset. Espoolaisjoukkue kaatoi aamuottelussa ECG:n 4-2 ja myöhemmin päivällä Juuso Kukkosen (2+2) johdolla Greasersin peräti 7-1. Lue lisää otteluraporteista.

21.11.07 OSW:LLÄ KOLME OTTELUA LÄHIPÄIVINÄ

OSW:n loppuviikko sujuu pelien merkeissä. Torstai-iltana joukkue kohtaa Alueliigassa Tikkurilan Tiikereiden kakkosjoukkueen ja lauantaina 3.divisioonan turnauksessa ECG:n sekä Greasersin. Lue lisää otteluennakoista!

18.11.07 MEDDRIN SLERBAN PIHDEISSÄ TULOKASHYÖKKÄÄJÄ JUUSO KUKKONEN

Käy lukemassa Juuso Kukkosen uunituore haastattelu Meddrin Slerban nurkkauksesta.

8.11.07 OSW:LLE TASAPELIPISTE MYLLYPUROSTA

OSW kävi hakemassa keskiviikon Alueliigaottelusta Myllypurosta vieraspelipisteen IKHYST:ä vastaan. Numeroihin 2-2 päättyneen ottelun OSW-maalit tekivät Erno Mäkinen ja Antti Liukkonen. Lue lisää jäähyrikkaan ottelun tapahtumista otteluraportista.

2.11.07 OSW:LLE TÄYDET PISTEET DERIUKSELTA

OSW kaatoi Järvenpääläisen Deriuksen alueliigassa torstaina lukemin 6-4. Lue lisää otteluraportista.

31.10.07 ALUELIIGAOTTELU OSW - DERIUS TORSTAINA KLO 20.00

Alueliiga jatkuu torstaina OSW.n ja Deriuksen kohtaamisella Pitäjänmäen Finnbodyssa. Lue lisää ennakosta!

28.10.07 OSW:LLE KOLME PISTETTÄ CAMPOSTA

OSW pääsi kauden toisessa 3.divisioonaturnauksessa pisteiden makuun, kun se voitti EX-Jakiksen 6-5 ja pelasi AC Haki III:sen kanssa tasan 2-2. Lue lisää otteluraporteista.

25.10.07 OSW LAUANTAINA PISTEJAHTIIN RAJAKYLÄÄN

3.Divisioona jatkuu tulevana lauantaina Rajakylässä, kun OSW kohtaa iltapeleissä klo 17.00 EX-Jakiksen ja 19.00 AC Haki III:sen. OSW:n kauden avausturnaus ei sujunut alkuunkaan toivotulla tavalla, sillä viimeistelyn ontuessa pistesarake näyttää kahden pelin jälkeen pyöreää nollaa. Kausi on kuitenkin pitkä eikä paniikkinappulan painaminen ole vielä ajankohtaista, joten tilanne voi lauantain jälkeen olla aivan toisenlainen. Tervetuloa Rajakylän Campo-Sportiin seuraamaan OSW:n pistejahtia klo 17.00 alkaen.

18.10.07 OSW VOITTI ALUELIIGASSA GREASERSIN 12-5

OSW jyräsi kauden toisessa Alueliigaottelussaan Greasersin Korsossa numeroin 12-5. OSW kiittää ottelu-kuvista Greasersin kuvaajaa. Lue lisää otteluraportista

11.10.07 JUUSO KUKKONEN OSW:N RIVEIHIN

One Season Wonder on hankkinut riveihinsä Juuso Kukkosen, joka siirtyy espoolaisseuraan HIFK:n viime kaudella SM-kultaa voittaneesta a-juniorijoukkueesta. Kukkonen on ollut kuukauden ajan OSW:n try outilla ja pääsi vaativien kunto- ja psykologisten testien jälkeen seuraan. OSW toivottaa vuonna 1986 syntyneen pelaajan tervetulleeksi!

8.10.07 ALUELIIGA KÄYNNISTYY OSW:N OSALTA TORSTAINA

Viime kaudella Etetä-Suomen Alueliigan voittanut One Season Wonder aloittaa tämän kauden Alueliiga-ottelunsa tulevana torstaina. Vastaan asettuva Gospel Team on uusi tuttavuus espoolaisjoukkueelle. Tällä kaudella Alueliigassa on muutenkin paljon uusia joukkueita ja sarja onkin Ylhäksen ja GrIFK:n poissaolosta huolimatta varmasti tasokas. Alueliigan peliaika on 2*20 minuuttia ja mikäli ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, seuraa 5 minuutin jatkoaika.

30.9.07 OSW KAKSI TAPPIOTA ENSIMMÄISESTÄ TURNAUKSESTA

3.Divisioona ei alkanut OSW:llä kirkkaiden tähtien alla. Joukkue hävisi ensimmäisen ottelunsa Kauklahdessa pelatussa turnauksessa Porkkalan Reippaalle numeroin 6-3 ja toisessa Ylhäs II oli parempi 2-1. Kautta on kuitenkin 16 peliä vielä jäljellä, joten ensimmäinen turnaus toimi hyvänä herättäjänä jokaisella pelaajalle. OSW:n parhaat pelaajat turnauksessa olivat ykkösketju Tomi Paavilainen - Timo Paavilainen - Kalle Sorjonen, jotka pääosin vastasivat OSW:n tehoista. Lue lisää otteluraporteista.

26.9.07 3.DIVISIOONA STARTTAA LAUANTAINA

3.divisioona alkaa OSW:n osalta tulevana lauantaina Kauklahden turnauksella. OSW kohtaa klo 12.00 alkaen Porkkalan Reippaan (PoRe) sekä 14.00 Ylhäs II:sen. Lue lisää ennakoista.

25.9.07 OSW:LLE VOITTO HÖYSÄSTÄ

OSW voitti HöySän maanantain harjoitusottelussa maalein 4-3. Ottelusta ei puuttunut vauhtia eikä vaarallisia tilanteita ja kaikki kaksi katsojaa (ECG:n vakoiluporras) saivat vastinetta rahoilleen. Lue lisää otteluraportista.

23.9.07 MEDDRIN SLERBAN HAASTATTELUSSA KAPTEENI ANTTI LIUKKONEN

OSW:n 3.divisioonakausi alkaa 29.9 ja sen kunniaksi Meddrin Slerba kävi haastattelemassa OSW:n kapteeni Antti Liukkosta. Lue lisää Slerban nurkkauksesta.

22.9.07 OSW HÄVISI PANDOILLE

One Season Wonder kohtasi torstaina harjoitusottelussa 4.divisioonassapelaavan Pandat ja hävisi lukemin 6-5. Lue lisää otteluraportista.

6.9.2007 OSW:LLÄ KAKSI HARJOITUSOTTELUA SYYSKUUSSA

OSW hioo taitojaan harjoituspelien muodossa syyskuun aikana kaksi kertaa. Torstaina 20.9 OSW:tä vastaan asettuu 4.divisioonaan tipahtanut Pandat klo 20.00 ja maanantaina 24.9 espoolaisjoukkue saa vastaansa HöySän klo 21.00. Molemmat ottelut pelataan OSW:n omalla harjoitusvuorolla Pitäjänmäen Finnbodyn kotikentällä.

2.9.2007 JOONA AUVINEN SIIRTYY KGB-AGENTSEIHIN

OSW:ssä viime kauden pelannut, mutta olkapäävamman takia puolet kaudesta huilannut Joona Auvinen siirtyy 2.divisioonassa pelaavaan KGB-Agentseihin. OSW kiittää Jopoa menneestä kaudesta, toivottaa onnea tulevaisuuteen ja tervetulleeksi milloin tahansa takaisin OSW:n riveihin.

1.9.2007 MEDDRIN SLERBAN HAASTATTELUT

OSW:n taustavaikuttajiin kuuluva Tsekkitaustainen vaihto-opiskelija Meddrin Slerba rupeaa tenttaamaan tiukkoja kysymyksiä. Slerban päiväkahviseuralaiseksi on ensimmäisenä joutunut OSW:n viime kauden joululahja Simo Vilmunen. Käyppä tutustumassa Dieterin ajatusmaailmaan..

30.8.2007 MUISTAKAA HOITAA LISENSSIT KUNTOON

S-lisenssi ja hintaa sillä on 80 €, tässä linkki liiton sivuille.

29.8.2007 OSW VOITTI WOLFIN 9-2

OSW:n kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin maanantaina, kun OSW kaatoi Wolfin numeroin 9-2. Lue lisää otteluraportista.

23.8.2007 OSW - WOLF MAANANTAINA 27.8.07

One Season Wonder pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa maanantaina 27.8 kello 21 alkaen Pitäjänmäen Finnbodyssa, kun vastaan asettuu 4.divisioonaan noussut Wolf. Vastustaja teki kesällä yhteistyötä OSW:n kanssa jakamalla treenivuoron kerran viikossa, joten vastustajat ovat tuttuja puolin ja toisin. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat kaudella 2005-2006, jolloin OSW oli parempi tylyin 10-0 lukemin.

4.8.2007  JUKKA NISULA SIIRTYY OSW:N RIVEIHIN

OSW vahvistaa rivejään kovan luokan puolustajalla, kun Espoon Oilersin juniorimyllyn kasvatti Jukka Nisula siirtyy espoolaisseuraan HYUS/PIP:stä eli Helsingin Yliopiston Urheilijoista. Nisula on ollut joukkueen toivelistalla jo useita kausia ja nyt viimein sekä pelaaja- että seura pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen yksityiskohdista. OSW toivottaa Jukan tervetulleeksi.

28.7.2007  UUDET OSW-SIVUT AUENNEET

Tervetuloa 3.divisioonassa pelaavan espoolaisen One Season Wonderin uusille kotisivuille. Vanhat internetsivut ovat siirtyneet historiaan, koska huoltaja/webmaster/3.veska herra Hirn luopui tietoteknillisistä laitteistaan ja osti sukset.