1. Terve Simo. Sä liityit OSW:n ryhmään kesken viime kauden, tarkemmin  sanottuna joulukuun lopussa Saksan pääsarjasta Hampurin joukkueesta. Miten ihmeessä sä kaikista joukkueista just OSW:n riveihin eksyit?

No katsastin pitkään jotain joukkuetta ja sitten OSW:n GM otti yhteyttä ja tarjosi isoa roolia jossa pääsisin pelaamaan ainaskin harkkapelejä. Lähinnä selailin nettiä siis ja OSW:n treenivuorot näytti sopivan hyvin omiin aikatauluihin. :)

2. Miten sä ylipäätänsä päädyit Saksaan pelaamaan? Missä pelasit ennen sitä ja oliko ulkomailla pelaaminen odotuksia vastaava kokemus?

Työn takia olin pitempään Hampurissa ja ajattelin treenata siellä, kyselin olisiko moinen mahdollista ja loppujen lopuksi halusivat myös pelaamaan sinne. Hauskaahan se oli vaikkakin alussa pieni kielimuuri.

3. Miten sä vertaat Saksan bundesliigan ja 3.divisioonan tasoeroa?

Jos mun tasoinen kaveri pääsee pelaamaan siellä niin siitä voi tehdä johtopäätöksiä. Paljonhan siellä tehdään kuiten töitä näkyvyyden eteen ja itä-Saksassa jossain peleissä saattoi olla 300 henkeä katsomassa rumpujen ja torvien kera. Elämyksiä. :)

4. Tuot joukkueeseen aina tarvittavaa saksalaishenkisyyttä. Millä tavoin tämä näkyy sun pelityylissä tai tekemisessä OSW:ssä?

No varmaan sieltä Saksasta iskostui suoraviivainen päätön pelityyli jossa maaleilla ei mässäillä. Osaan myös puhua saksaa joka tieten hämmentää varsinkin meidän puolustusta.

5. Susta tuli kertaheitolla myös OSW:n isähahmo, kun oot nuorekkaana kolmekymppisenä joukkueen vanhin pelaaja. Miten otat tämän tärkeän roolin vastaan?

 Vastuutahan se tuo kun kaikki katsoo ylöspäin vaikka on joukkueen lyhimpiä pelaajia. Ehkä te nuoret saatte hyviä esimerkkejä mitä ei pidä tehdä.

6. Viime kausi oli joukkueelta historian menestynein, kun plakkariin tuli Alueliigan voitto sekä 2.divisioonan karsintaan pääsy. Mitä mieltä olet joukkueen viime kaudesta ja omasta panoksestasi?

Huikeetahan se oli tulla joukkueeseen joka kulkee voitosta voittoon. Huomasko joku että panostin? :)

7. Sä olet yksi joukkueen eniten treenaavista pelaajista. Mitäs kaikkea kesäharjoittelu on pitänyt sisällään? Huhut kertovat ainakin Spinningin olevan kovassa huudossa.

Lomalla kävin Englannissa ja Olavinlinnassa, tuskin moni vetää noin kovaa treeniä? Tarkoitus on myös pian ostaa spinning kengät, menee vielä lujempaa!

8. Hoidit kesäharjoittelun omatoimisesti ja palasit joukkuetreeneihin vasta heinäkuun lopussa. Kuinka tärkeää sulle oli pitää kesällä taukoa lajiharjoittelusta?

No eihän kukaan jaksa olla keppi kädessä koko vuotta?  Tai en tiedä poikamiehistä :)

9. Moni ei ehkä tätä tiedä, mutta sä olet pelannut myös lätkää. Etkä ihan missä tahansa seurassa etkä millä tahansa paikalla, vaan maalivahtina Kärpissä. Kerroppas sun lätkäurastas enemmän!

Juu junnuvuosina Kärpissä ja tuli pelattua myös entistä 2div ja 3div paikallisjoukkueissa Oulun lähellä. (Liki, K-Ketut!)

10. Miten sä sitten päädyit Oulusta Espooseen?

Itseasiassa ensimmäinen asuinpaikka täällä oli Masala kun olin kuullut että se on kivaa ja rauhallista asuinseutua silloiselle poikamiehelle. Äkkiä muutinkin sitten muualle.. Työn perässä siis tänne aikoinaan.

11. Sun pelaajakortissa mainostat itseäsi parisuhde-ekspertiksi. Ootko sä se henkilö kenen puoleen tulee kääntyä, jos alkaa menemään sukset ristiin vastakkaisen sukupuolen kanssa tai jos haluaa vaikka muutaman hyvän vinkin miten sellaisen saisi itselleen?

Jep, hyvät vinkit saakin! Se voi kokeilla joka uskaltaa.

P.S. Cosmopolitanissa on miesten osio josta saa loistavia parisuhdevinkkejä!

12. Pelaajakortin mukaan myös erinäiset saksalaisnäyttelijät ovat sun sydäntä lähellä. Millaiset roolisuoritukset sua erityisesti miellyttää? Yritätkö myös ottaa heistä esimerkkiä kaukalon ulkopuolella?

 Erityisesti saksalaisnäyttelijöissä miellyttää karisma ja ulkonäkö. Jostain syystä viikset eivät kuitenkaan miellytä kaikkia, joten en ole voinut kasvattaa kunnon Dieter-viiksiä :(

13. Asiasta kookospalmuun. Millaisena näät OSW:n mahdollisuudet ensi kaudella? Ootko tehnyt syväluotaavaa analyysiä vastustajista ja heidän karvaustaktiikoistaan?

Samakai se miten ne karvaa jos pelaan hyökkääjänä? Sitä vartenhan meillä on raudanlujat pakit!

Siisjoukkueentavoitehanonmennämahdollisimmanpitkällejatulenantamaan110%panoksenjoukkueeneteen. Jospelieikuljeniinlisätäänliikettäjanostetaankarvaustaeikämennävastustajanpeliinmukaan. jne.

14. Jos sä saisit kerrankin päättää omat ketjukaverisi OSW:ssä niin kenetvalitsisit?

Mun kentässä ois Dolph Lundgren Sentterinä, Timo Jutila oikeessa laidassa.. Pakkeina sit Eronen ja Ron Jeremy. Siinä ois kokoa ja näköä!

15. Sut on myös nähty loppukesän treeneissä puolustajan paikalla. Mistäs moinen?

Ei kerta homoksi tee? Eikä toinenkaan jos siitä ei nauti.

16. Mistä muuten lempinimesi Sössö tulee? OSW:ssähän sua kutsutaan yleisesti Dieteriksi.

Joidenkin kavereiden mielestä nuorempana sössötin :)

17.  Salibandyn lisäksi myös sulkapallomaila pysyy hyvin sun hyppysissä ja Laamasen kanssa sulla on ollut tiukat pelit. Kumpi on erävoitoissa johdossa?

Minä! Suvereenisti 9-7 tms.

18. Sua on myös kiittäminen siitä, että OSW on saanut näinkin komealta kalskahtavat nettisivut kuin oneseasonwonder.com on. Eli kiitoksia vaan. Näin haastattelun loppuun sä voisitkin kertoa jotain mitä olisit aina haastatteluissa halunnut sanoa, mutta joihin ei aikaisemmin ole ollut tilaisuutta.

Hiljaseksi vetää tällänen haastattelu ja huomio!

Meddrin Slerba kiittää!