1. Moi Juuso ja tervetuloa OSW:n riveihin! Mites ihmeessä sä oot tälläiseen seuraan ajautunut?

Moro ja kiitoksia, mukava olla täällä tänään! No mun kausi päättyi vähän samalla tavalla, kuin Teukalla eli "Stanleyn" nostoon. Ja siinä sitten oli noita sopimusneuvotteluja monelta taholta kostean kesän aikana. OSW:lta tuli tarjous, jossa saisin miettiä pelaamista Joulukuun alkuun saakka. Rahaa tarjottiin myös vähiten. Eihän tästä olis voinnu kieltäytyä?

2. Viime kaudella pelasit vielä HIFK:n a-junioreissa, jossa voititte Suomen mestaruuden. Onneksi olkoon siitä. Milläslailla a-junnujen sm-sarjan taso eroaa 3.divisioonasta/alueliigasta?

Näin alkuun näin paha kysymys! Joku joskus on vissiin sanonut, että se A:n Sm-sarja vastais jotain 2. divisioonaa. Tiedä sitten noista huhuista. Täytyy sanoa, että itse en parhaaseen suoritukseen ole päässyt, että kai tää kolmonen on jo sitten kovempi!! Jos jotain kaipaa, niin peliaika kolmosessa ja alueliigassa on lyhyen tuntunen. Tykkäsin kovin noista yksittäisistä peleistä ala 3x20min!

3. Sä oot OSW:n nuorin pelaaja (86-syntynyt). Pelkäätkö että tulokaspelaajana saat kuulla normaalia enemmän kuittailua tai joudut käytännönpilojen kohteeksi?

Ai pelkäänkö, että saan kuittailua enemmän. Tätä on tullut jo jonkin verran todistettuakin! Simo ja Tero on tässä kova kaksikko, mutta eiköhän ne papatkin jossain vaiheessa hyydy ;)

4. Pelottaako saunailta jo?

Täytyy varmaan perua koko ilta!

4. Minkäslaiset sun omat tavoitteet on alkavalle kaudelle?

Neljä ottelua, tehot 0+1! Mitkä tehot nää on hyökkääjälle! Varmaan täytyy toi apina karistaa selästä. Tavoitteena on myös pysyä kunnossa ja auttaa tietysti joukkuetta mahdollisuuksien mukaan vaikka sitten juomapulloja täyttelemällä.

5. OSW:n pelaajat ovat ottaneet sut hyvin vastaan seuraan, jokos osaat kertoa kuka kertoo joukkueen huonoimmat vitsit tai kenen kanssa kannattaa olla varovainen kulmatilanteisiin mennessä?

Eipä tuolla kaukalossa ole ainakaan vielä tarttenut oman henkensä edestä pelätä. Kerran jopa yllätyin, kuin joukkueen seniori sano mulle, et tuun välillä kovalla temmolla tilanteisiin. Siinä oli pienellä miehellä ihmettelemistä. Jep, muna kasvoi ainakin 10senttiä! Vitsejä pojat sais vääntää kyl viel enemmän ja sellasta positiivisempaa ilmettä, kun on pelit kyseessä. Välillä otetaan aika raskaasti asiat, hauskuuttahan tämän pitäisi olla.

6. Mikäs on parasta OSW:ssä? Entäs pahinta?

Parasta OSW:ssä tähän mennessä on kyllä se, että hyvin on jengi ottanut mut vastaan. Ei toistaseks oo tarttenu vetää mistään hernettä nenään. Reilusti ollaan kohdeltu, se on jees. Sitä täytyy arvostaa! Pahin on varmaan vasta edessä:D

7. Siirrytään kätevästi toisiin asioihin. Huhut kertovat että myös sulta niinkuin lähes koko OSW-ryhmältä löytyy facebook-sivut, mutta myös kuulemma IRC:ssä on kovasti sun näköinen mies. Saako sieltä naisia?

Ei saannut! Siksi piti siirtää kirjat sieltä Galleriasta Facebookiin. Tosin ei toi facebookaan ole mitään mulle antanut siltä rintamalta.

8. Mites noi muut lajit? Ootko pelannu muuta kun säbää lyhyen elämäs aikana?

Kuningaslajia on tullut harrastettua. Espoon palloseuralle suuret terveiset. Se oli mukavaa aikaa. Olin nääs aikamoinen maalitykki sillon joissain H- ja G-junnuissa. Sit ku piti alkaa vanhenemaan, niin en enää jaksanu jostain syystä. Alko muut asiat kiinnostamaan;) haha joo sählyn aloitin vahingossa, ku faija ajatteli, et ois hyvä jos ois joku harrastus ja se päätti ilmottaa, mut Indiansiin... Ainiin unohdin kertoo, et olin myös partiossa, mut eipä siitä sen enempää...


9. Oot ilmeisesti Barcelonan miehiä fudiksessa? Tuleeko paljon hakattua pleikkaa tai xboksia?

Kyllä kyllä Barca on se joukkue! Hienointahan on, että pääsin viel todistamaan tossa kesän lopulla Barca-Inter peliä livenä tuolla täpötäydellä Camp Noulla. Se sulatti sydämeni. Täytyy myöntää, että omistan pleikan. Sitä en myönnä, että paljon sitä hakkaisin:D Pessiä tulee kyl pelattua.. lähinnä kavereitten kanssa on kiva ottaa mittaa toisistaan ja heitellä kapuloita. Onks muuten OSW:ssä paljon pessimiehiä? Ehdotan, että järjestettäis joku ilta jonkun luona turnaus?

10. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?

En kommentoi.

11. Luotettavalta taholta on kuulunut, että ajat saksalaisvalmisteisella Volgswagen Pololla. Miltä auto tuntuu ja antaako äiti sitä usein lainaan?

Äiskälle kyllä kuuluu lämpimät kiitokset auton lainailusta. Ilman Poloa jäis monet reenit väliin. Autolla ja mulla onkin kehittynyt jo aika läheinen suhde ja tykkään siitä kovin.

12. Unelmien kentällinen?

Hyökkääjät olis Ronaldo, Messi ja mä. Puolustajina hääris Scotti Niedermayer ja Simo Vilmunen. Maalissa vois olla sit vaikka Mike Richter. Joukkueen valmentajana häärii Raimo Vormisto ja tiedotuksesta vastaavat Jaakko Parantainen ja Mauno Ahonen.

13. Kenen OSW-pelaajan kanssa lähtisit autiolle saarelle jos aseella uhattais ja miksi?

Jos se olis joku muu, ku Lixi se aseella uhkaaja, ni sanoisin että ei kiitos en lähde! Eli, jos laitatte Lixin uhkaamaan aseella, niin sit mä ehkä uskon ettei kannata urputtaa vastaan! Se ehkä osaa käyttää jopa sitä. Kenet mä sitte ottaisin, emmä tiedä!! Se voitas saada sillai selville, et kaikki lähtis mukaan ja sit tosi tv meiningillä tiputettais yks pois aina joka viikko, kunnes voittaja selviää.

14. Kuvaile unelmiesi naista:

Mulla on kovat kriteerit tässä: Sen täytyy olla kuopus, kunnianhimoa on oltava, ainakin kaks korkeakoulututkintoa ja uskomattoman kauniit silmät. Kyl mua oikeesti on helppo lähestyä!

15. Tähän loppuun sana on vapaa:

Kiittäkää itteänne, jos suoriuduitte loppuun. Tudo bem!

Meddrin Slerba kiittää haastattelusta ja toivottaa hyvää tulokaskautta One Season Wonderissa!