Tervetuloa Jugi tänne Meddrin Slerban nurkkaukseen. Sä oot kauden neljäs
haastateltava ja toinen tämän kauden tulokaspelaajista. Kerroppas heti
alkuun kuinka sä oot OSW:n riveihin ajautunut?

- Kiitoksia ainutlaatuisesta tilaisuudesta, vaikuttaa tai jopa muuttaa lukijoiden elämän kulkua! Kun kahden eri tahon HALUT kohtasivat, niin silloin palaset loksahtivat kohdalleen ja loppu oli vain kosmeettisten paperien näpistelyä.


Olet ollut OSW:n hankintalistalla lähes tulkoon joka kesä ja nyt sitten
palaset loksahtivat kohdilleen. Tunsit ennestään yli puolet pelaajista,
joten seuran vaihtaminen ei varmaankaan ollut kauhean vaikea päätös?


- Ei ollut. Ennen päätöstä kävin muutamissa treeneissä ja tunnelma oli tarpeeksi lupsakka.


Sä oot Espoon Oilersin juniorimyllyn kasvatteja. Missäs muualla on tullut
pelattua?


- Olen pelannut Espoossa, Kauniaisissa, Rekolassa, Helsingissä ja jopa Oulussa. Ja sitten joukkueet, jos niitä kysyttiin, Thunder, KaRu, Raikas, nimihirviö HYUS/PIP ja vieraspeli OLS:ia vastaan


Olet vastustajan kannalta kohtalaisen v-mäinen pelaaja, koska sulta löytyy
jos jonkinlaista pikku kikkaa. Palavatko vastustajien hermot usein sun
kikkailuihin, kuten esimerkiksi vihellyksen jälkeisiin pallon sorkkimiseen?


- En mä tunne noita sivistyssanoja. V-mäistä pelaajaa ei löydy sanakirjasta. Mun käsitykseni mukaan pelit voitetaan tai hävitään tuolla kasetti-osastolla, joten olen yrittänyt vähän antaa lämpöä vastustajien nauhurehin. Pari kertaa olen onnistunutkin. Kerran tuli välitön palaute. Nimittäin kaveri tarjoili poikittaista mailaa suoraan miehisyyteeni eli aataminomenaan. Pakko todeta, että iän myötä temput on vähentynyt tai ainakin laimentunut. Täytyy varmaan piristyä. Treeneissä on hyvä testata mikä toimii ja mikä ei!


Nyt kun kaudesta on takana reilu puolet, niin on välianalyysin aika. Oletko
tyytyväinen omaasi tai joukkueen esityksiin? Missä on parannettavaa?


- Omaan esitykseeni olen ja en ole tyytyväinen. Pari kertaa olen onnistunut saamaan treeneihin sähköisen ilmapiirin kolhimalla mokkeja. Aikaisemmin mainitsin, että ikä alkaa painaa. Psyykkauksen ajoitus ei ole oikein osunut alkukaudella kohdalleen. Pari kertaa olen yrittänyt sekoitella vastustajien nauhureita, mutta kuitiksi pojat on heilutellut maaliverkkoja väärässä päässä kenttää. Henkilökohtaisesti suurin pettymys on se, että en ole VIELÄ tehnyt "vastustajan selkärangan katkaisevaa maalia" eli maalin takaa veskarin selän kautta.Joukkueen esitys on ollut hyvä. Jokainen, joka osaa lukea sarjataulukoita, on varmasti samaa mieltä Parannus vaattii motivaatiota. Ei riitä, että tekee maalin, vaan maalin pitää katkaista vastustajan selkärangan. Tarjoan kaljan sille, joka tekee maalin, jossa pallon liikerata muistuttaa paraabelia.


Kävit joulun jälkeen Las Palmasissa kuntoleirillä. Mitäs kivaa sieltä jäi
käteen?

- T-paita, jossa on psykedeelinen ruutukuviointi. Paidan avulla aion valoittaa maailman ja naiset. Lisäksi jalat tuli kipeäksi hiekkarannalla juoksemisesta.


Sä oot kova musiikkimies. Mitäs kaikkee on viime aikoina tullu kuunneltua?

- Mainitsit, että olen kohtalaisen v-mäinen, joten kuuntelen kohtalaisen v-mäistä musiikkia. Viikate on yhteye, joka poikien omien sanojen mukaan soittaa viikatemiehestä koivupilkeet silmäkulmissaan. Jos haluaa hyvälle tuulelle, kannattaa kuunnella saksalaista komediaheviä eli Rammsteiniä. Seuraavaksi menen paikan päälle tarkastamaan Jukka Pojan ja Tiskipekan laitteistoa.

Jos ja kun sun täytyy nyt valita yksi OSW- pelaaja kenen kaa viettäisit yön
putkassa, niin kenet valitsisit?


- Mukavuuden ja vähän seikkailunhaluisena ihmisenä valitsen Lixin, sillä olen kuullut hurjia huhuja koulujen käytävillä siitä, että Lixi osaa taikoa sellien ovet auki. ONHAN SE NÄHTÄVÄ! Vaikka putkassa vietetyt ovat varmasti mukavia ja antoisia, niin vietän mielummin yöni Lixin kanssa putkan ulkopuolella.


OSW:n otteluiden yleisömäärä on noussut kohinalla. Paljonko sä joudut
siskolles maksamaan, että se tulee matseja katsomaan?


- Raha-asioista mä en oo kiinnostunut. Itse asiassa etsin luotettavaa taloudenhoitajaa, tietääkö kukaan sellaista?. En oo vielä puhunut Pauliinan kanssa hinnasta. Jos mun opintotuki ei riitä, niin joudutaan varmaan keräämään kolehti joku kerta ennen pelin alkamista tai Pauliina lähtee kotiin. Tyhjälle katsomolle on hirveätä pelata.


Lopuksi vielä nimimerkki "Kyyhkymäki" kysyy: Miksi sä olet aina niin
rauhallinen?


-Puhuin jo aiemmin kasettinauhureista ja niiden toiminnasta. Mulle on asennettu sellainen yksinkertainen malli, joka ei ymmärrä mistä pitäisi kuumeta. Siinä on vaan toiminto: yritä voittaa pilke silmäkulmassa. Yksinkertaisilla malleilla voittaa keskimäärin useammin kuin monimutkaisilla malleilla, jotka ylikuumenevat liian helposti.